Възможност за бизнес с Fantastic Services

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
242

 

Fantastic Services започва като малка почистваща компания в Лондон през 2009 година. В наши дни марката е известна с над 25 услуги за дома и офиса, и има над 300 франчайз партньора в Англия и предоставя бизнес възможности в услуги като професионално почистване, ремонт, градинарство, озеленяване, електрически услуги и борба с вредители.

Какво е франчайз?
Това е бизнес споразумение, в което франчайзорът (собственика на марката и продукта) предоставя права на франчайзи (партньор) да оперира като представител на марката в определена територия и да се възползва от вече изградените репутация и разработени успешни практики. Една от най-успешните в света вериги за бързо хранене Събуей работи на този принцип, с над 45 хиляди ресторанта в близо 120 държави.

Ползите от партньорството с Fantastic Services
Компанията предлага франчайз възможности, както за самостоятелни работещи техници, така и за мениджъри на цели екипи от специалисти. Компанията съдейства със започването и обучаването в нейните стандарти и практики, като клиентите са гарантирани още от първия работен ден.

Маркетинг
Fantastic Services извършва целия дигитален маркетинг, за да генерира клиенти за франчайз партньорите си още от първия им работен ден. Това включва класиране в резултатите на Google, онлайн реклами, и популяризирането на марката в Обединеното Кралство. Главния сайт на компанията има десетки хиляди посещения всеки месец и показва на клиентите актуални цени и наличността на услугите в реално време, което превръща Fantastic Services в един от най-достъпните и сигурни начини едно домакинство или бизнес да получи специализираните услуги, от които се нуждае.

Над 500 специалисти в централния офис се грижат за вашите клиенти
Главния офис на компанията има център за обслужване на клиенти, който работи денонощно, както и отдел по продажби, който адресира нуждите на потребителите. По този начин Fantastic Services достига до близо 50 хиляди клиенти всеки месец.

Автоматизация и мобилна технология спестяващи време и средства
Fantastic Services са инвестирали милиони паундове в разработването на сложна система за управление на взаимоотношенията с клиенти, която работи в синхрон с техните мобилни приложения и уебсайтове. Всички онлайн и телефонни резервации отиват директно в базата данни и работата се праща автоматично до доставчиците на услуги. По този начин всеки месец те достигат до повече клиенти и увеличават печалбите си.

Пример за успех с Fantastic Services са Ваня и Христо Янкови, семейство което решава да инвестира във франчайзинг през 2014. Те започват своята почистваща компания в Оксфорд едва с три екипа, но с времето разрастват територията, която обслужват както и услугите, които извършват. В наши дни, семейство Янкови са главния франчайз на Fantastic Services за територията на Оксфорд с над 60 техници.

Ако желаете да започнете свой бизнес в сферата на домашните услуги, Fantastic Services ви предоставя възможността да работите с експерти, които са разрастнали марката на три континента.

За контакти с нас:
Тел. 020 3746 2261
Joinfantastic.com
careers@fantasticservices.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!