Слави призна: Депутати напускат ИТН, отиват при Петков и Василев

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
295

Най-вероятно са купени с пари и постове, написа шоуменът

Снимка: БГНЕС

Лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов потвърди, че депутати от партията му ще напуснат, за да подкрепят Кирил Петков и Асен Василев.

По-рано през деня се появи информация, че няколко народни представители са решили да напуснат ИТН. В изявление от парламентарната група заявиха, че не знаят за подобни действия, но ще стане ясно дали това е вярно или не в следващите часове или дни.

“Току-що получих информация, че депутати от “Има такъв народ” ще напуснат парламентарната ни група. И ще подкрепят Кирил Петков и Асен Василев. Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане”, написа Трифонов във Facebook.

“Не е нужно да съм врачка, за да позная, че те ще изговорят купища лъжи и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, само и само да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че предателството си е предателство и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях”, допълва той.

“В крайна сметка, за мен властта може да не е самоцел, но за други явно е. Те трябва сутрин да се гледат в огледалото. Такъв е животът. Истината е, че от цялата тази история изпитвам срам, но и облекчение. Защото в битка е по-добре до рамото ти да има приятели, отколкото предатели”, пише още лидерът на ИТН.

По публикацията работи: Нели Христова
dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!