На „Стамфорд Бридж“ постъпи внушителна оферта за Челси!

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
304

Очаква се да има решение от правителството на Великобритания в близките дни за бъдещето на клуба от западен Лондон.

В офисите на английския Челси е постъпила внушителна оферта от най-голямата медийна група в Саудитска Арабия и Близкия Изток – „Saudi Media Group“, на стойност 2,7 милиарда британски лири (3,5 млрд. долара), съобщават британските доклади.
Журналистът Бен Джейкъбс от „CBS Sports“ съобщава, че саудитската компания е отправила колосалната оферта, след като руският милиардер Роман Абрамович обяви „сините“ от Лондон за продажба.

Собственик на „Saudi Media Group“ е Мохамед Алхерейджи, който е известен с това, че е голям фен на Челси и често може да бъде видян на двубоите на тима на „Стамфорд Бридж“.

По всяка вероятност бившият вече собственик на „сините“ Роман Абрамович няма да получи нищо от евентуална подобна сделка, а всичко ще се движи от британското правителство.

Понастоящем Челси заема 3-ото място във временното класиране на Премиър лийг с актив от 59 точки и е в серия от пет поредни победи.
7sport.net

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!