Крещял ли е Хари на баба си, кралицата?

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
375

Седмици наред във Великобритания тема номер едно остава описания в книгата за Хари и Меган скандал между кралица Елизабет II и по-малкия й внук в навечерието на сватбата му. Според хитовата в империята биография „ В търсене на свободата“, малко преди сватбеното тържество една от помощничките на кралицата трябвало да помогне на булката да си сложи определените за случая семейни бижута, включително любима на бабата диадема. Помощничката обаче категорично отказала да стои около Меган и тя веднага се оплакала на бъдещия си съпруг. Той се обадил по телефона на кралицата и се разкрещял: “Не мога да разбера, какво, по дяволите, става. Тази жена е задължена да си върши работата като помага на бъдещата ми жена“.

Възможно ли е Хари, който е любимия внук на кралицата и винаги е показвал, че я боготвори, да й държи такъв тон заради прищявка на булката? Отговорът на въпроса пали страстите на британците и предизвиква разнопосочни коментари.

Повечето приближени до кралското семейство обаче са на мнение, че разговорът е измислен. Днес The Telegraph излиза с мнение от близък до кралицата човек, който твърди, че никога не е чувал Хари да повишава тон на баба си. Кралицата е тази, която Хари цени най-много на света, твърди източникът.

standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!