Българка с COVID роди дете на ексдепутат от Лондон

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
143

Това е втората дъщеричка на двойката

Снимка: Twitter
Българка, заразена с COVID-19, роди здраво дете на бившия английски депутат Лембит Оптик. 55-годишният политик разказа пред британски медии, че приятелката му Сабина Ванкова го е дарила с втора дъщеря, след като са прекарали кошмарен месец, през който цялото семейство се разболяло.

Най-тежко било състоянието на майката на Сабина, която живеела с тях в Лондон, пише “24 часа”. 61-годишната Ангелина била приета в реанимация, поставена на вентилатор и спасена с кръвна плазма.

Опик усеща първите симптоми на 30 октомври, след като се връща от плуване. В продължение на 11 дни изпитва силно главоболие, има треска и на моменти изпада в халюцинации. Всички в къщата започват да кашлят с изключение на 3-годишната им дъщеря Анджелина. Бабата е приета в болница, но той отказва да я последва, тъй като се притеснява какво ще стане с бременната Сабина, която също има висока температура и силна умора.

При приемането ѝ да ражда миналата събота тя вече е добре и дава отрицателен тест. Малката Мария вече е изписана от болницата.

36-годишната Сабина, която е адвокат, започна бурна връзка с политика преди 5 г. Двойката често присъства в британските таблоиди, тъй като Лембит Оптик е известен със своите изневери. Последно имаше информации, че Ванкова го е изгонила от вкъщи през април заради задгранично пътуване с руска красавица.

По публикацията работи: Валерия Белчевска
dnes.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!