Великобритания: Путин ще бъде принуден да използва войски от целия арсенал

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
384

Страната съобщи, че Москва ще използва войници на наборна служба в Украйна

Великобритания съобщи, позовавайки се на разузнаването, че Москва ще използва войници на наборна служба в Украйна, въпреки уверенията на президента Владимир Путин по-рано тази седмица, че това няма да се случи.

В изявление на Министерството на отбраната се казва: “С увеличаването на жертвите президентът Путин ще бъде принуден да използва войски от целия арсенал на въоръжените сили и други ресурси, за да компенсира загубите”.
Великобритания отчита също значително намаляване на руската въздушна активност над Украйна през последните дни и че руският конвой североизточно от Киев е отбелязал малък напредък и продължава да понася загуби от украинските въоръжени сили, информира БНР.

По данни на разузнаването около 5 000 руски войници са убити досега. Преди това подобни данни за бойните действия бяха изнесени и от украинското министерство на отбраната, в които се отбелязва, че на много други места руските сили са сериозно затруднени в настъплението си.

Снимка: БГНЕС
bgonair.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!