Удариха яко по Челси! Без продажба, без трансфери, -9 точки и без частни полети (видео)

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
489

Санкциите, които Великобритания наложи на собственика на Челси Роман Абрамович ще окажат своя негативен ефект и върху футболния клуб. Тъй като активите на руснака бяха замразени, продажбата на Челси за момента на практика е блокирана.

Все пак, със специално разрешение Челси ще има право да извършва футболна дейност, като клубът ще има право да изплаща заплати на футболистите, но няма да може да прави трансфери, нито да поднови договорите на настоящите си футболисти.

Сред целите в селекцията бяха Жул Кунде, Ерлинг Холанд и Деклан Райс. Защитниците Антонио Рюдигер, Андреас Кристенсен и Сесар Аспиликуета пък вероятно ще напуснат като свободни агенти, тъй като контрактите им са до края на кампанията.

Двубоят срещу Норич от 30-ия кръг на Висшата лига ще се играе по програма днес (10 март) от 21:30ч. българско време.

На Челси може да бъде забранено да лети с частен самолет за мачовете от Шампионската лига заради строгите ограничения на правителството. Заради санкциите са разрешени разходи, които не надвишават 20 000 паунда. За “сините” предстои реванш с Лил следващата седмица.

“Сините” за застрашени и от това да им бъдат извадени 9 точки от актива. Според информация на Daily Mail тези решения ще бъдат преразгледани през май месец.
novinite.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!