Учител изнасили 12-годишно момиче в хотел и ѝ купи играчки за 500 паунда

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1404

Саймън Мърч, 55-годишен учител от Шефийлд, бе осъден на седем и половина години затвор за изнасилване на 12-годишно момиче в хотел, след което ѝ купил играчки на стойност 500 паунда. Мърч се запознал с жертвата онлайн, където тя се представила за 18-годишна, въпреки че всъщност била само на 12. След като я взел от дома ѝ, било ясно за Мърч, че момичето е непълнолетно, въпреки това той продължил с действията си.

Те се срещнали в “The Tollgate Hotel” в Блъртън, Сток-он-Трент, където Мърч наел стая, а след това изнасилил момичето. След изнасилването, той я завел в магазина за играчки “Smyths” и похарчил за нея 500 паунда. По-късно момичето споделило с учител, че има “спонсор”, което довело до ареста на Мърч.

Прокурорът Тим Харингтън посочил, че Мърч извършил значително планиране за извършването на престъплението. Мърч се признал за виновен в изнасилване на дете под 13 години. Съдия Греъм Смит изтъкнал, че като учител, Мърч трябвало да е особено наясно с рисковете и да спре, след като видял, че момичето е значително по-младо от 18 години.

Детектив констебъл Джордан Къркланд от полицията на Стафордшир коментирал случая, като похвалил смелостта на жертвата и нейното семейство за това, че са стъпили напред и разказали за случилото се.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!