Баща се опита да спаси детето си, паднало в река, в Лестършър

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
148

Баща се опита да спаси своето двегодишно дете, паднало в река Соар в Лестършър, като влязъл във водата след него, съобщава полицията. Инцидентът станал в Айлстоун Медоус близо до Марсдън Лейн около 17:00 часа в неделя. Въпреки усилията на присъстващите, детето не било намерено.

Заместник-главният комисар Майкъла Кер обяви, че бащата е бил откаран в болница като предпазна мярка и вече е изписан. В операцията по търсене се включиха специализирани екипи, включително водолази и полицейски хеликоптер. Територията за търсене била затруднена поради високите нива на водата след значителни валежи.

Разследването продължава като издирване на изчезнало дете. Кер подчерта, че условията са опасни и призова обществеността да не се опитва да провежда търсене. Полицията е ангажирана с намирането на детето и подкрепата на семейството през този труден момент.

Местните жители описват условията в района като опасни поради наводненията и бързото течение на реката. Полицията призовава всеки с информация да се свърже с тях.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!