Тайван създаде уникална система, която спестява енергия

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
109

Тайван създаде система, която спестява консумацията на енергия с 60%

Тайван намери отговор на въпроса как да живеем природосъобразно, пестейки енергия и пари, използвайки интелигента система. Тя се нарича Smart IoT Lab и вече е използвана и в България. Проектът беше представен в Нов български университет (НБУ) от гост-лектори от Тайвански институт по информационни технологии. На събитието присъства и посланик Sherman Kuo, представляващ Тайпе в Гърция.

Снимка: ФАКТИ

Тайван създаде уникална система, която спестява енергия - 2

Разположен в Азиатско-тихоокеанския регион, Тайван отдавна е ангажиран с развитието на технологичната промишленост, за да компенсира липсата на природни ресурси. Тайван развива важна позиция в света като остров на науката и технологиите. Тайванска компания Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), занимаваща се с проектирането и производството на полупроводникови електронни компоненти, е водеща компания в света в този компонент и непрекъснато подобрява своите авангардни съвременни технологии и процеси за производство.

Тайван създаде уникална система, която спестява енергия - 5

fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!