Скръндза ли е Борис Джонсън? Ето какъв бакшиш даде в гръцки ресторант

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
353

Премиерът на Великобритания в оставка Борис Джонсън се показа като истинска скръндза, след като остави повече от скромните 50 евро бакшиш в плажния ресторант, където вечеря в гръцкия курорт Каристос, съобщи „Daily Mail“.

Джонсън е в Гърция от седмица заедно със съпругата си Кари и двете им деца. Семейството вечеря в ресторант Agalma Seaside, заедно с приятели. Премиерът в оставка влязъл и в кухнята, където разговарял с двама украински работници в ресторанта Зак и Катя.

„Знаех, че Борис и семейството му са на почивка в района, тъй като цялата седмица се говори за това. В четвъртък ни се обадиха и научихме, че ще присъстват на вечеря. Честно казано, не знаех какво да очаквам, но той беше много мил. Той говори с целия персонал и дори остави 50 евро бакшиш.

Дойде в кухнята, където разговаря с двама украински служители, Зак и Катя, и им каза, че е важно Великобритания и останалата част от Европа да подкрепят Украйна във войната й с Русия. Седяха около 2,5 часа. Те опитаха много традиционни гръцки ястия и се насладиха на пресни калмари и риба от местни рибари.

https://www.youtube.com/watch?v=0dS03vT7mqs

 

Имахме много клиенти в ресторанта и всички го разпознаваха. С удоволствие разговаряше с всички и се снимаше с тях. Не можех да повярвам колко приятелски настроен беше“, разказва собственикът на ресторанта Александрос Фрагос пред „Daily Mail“, цитиран от Блиц.

standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!