Пребиха шофьор на линейка, той е с опасност за живота

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
163

Водачът на линейката е реагирал на сигнал за пътен инцидент между лек автомобил и каруца, в която имало осемгодишно дете, получило наранявания

Снимка БГНЕС

Шестима мъже на възраст между 26 и 43 години са били задържани за нападение над шофьор на линейка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас, предаде БТА.

Инцидентът е станал около 18:30 часа на пътя между Руен и Ябълчево ден преди Великден.

Водачът на линейката е реагирал на сигнал за пътен инцидент между лек автомобил и каруца, в която имало осемгодишно дете, получило наранявания.

Шофьорът е транспортиран в Университетската многопрофилна болница за активно лечение в Бургас, където е настанен в отделение “Неврохирургия“ с комоцио и опасност за живота.

Пред БТА говорителят на полицията Цветелина Рандева уточни, че пътнотранспортното произшествие е било по вина на водача на лекия автомобил – 18-годишен младеж, който е получил свидетелството си за управление преди едва пет дни.

При медицинския преглед, извършван от страна на служители на “Спешна помощ“ – Руен, майката на пострадалото дете

– 32-годишна жена започнала да крещи и да се държи агресивно. Жената била подкрепена от нейни близки във видимо нетрезво състояние. Заедно те нападали словесно шофьора на линейката и искали да се саморазправят с него, като са успели да му нанесат удари с юмруци по лицето и цялото тяло, уточни Рандева.

За да предотвратят ескалация на напрежението,

двамата полицейски служители на място са произвели със служебното си оръжие няколко изстрела във въздуха.

Източник: Станимир Димитров, БТА
vesti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!