11-годишно момиче бе нападнато от мъже в София

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
193

По думите на майка му момичето е разхождало кучето си, когато нападателите я заобикалят, започват да я блъскат и искат да вземат телефона ѝ

Момиче на 11 години е било нападнато от млади мъже в столичния квартал „Витоша”.

Това твърди майката на детето – Мадлена Гергова. По думите на жената ученичката е разхождала кучето си, когато нападателите я заобикалят, започват да я блъскат и искат да вземат телефона ѝ. Случаят е от 6 април, разказват в предаването “Здравей, България”.

„Детето ми се прибра притеснено и ми разказа какво е станало.

Сподели, че са я дърпали, закачали са я и е била ударена в корема. Единият от нападателите е бил тийнейджър. Веднага подадохме сигнал на 112. Оттам ни казаха да пуснем жалба в полицията, откъдето пък ни уведомиха, че от Детска педагогическа стая ще се свържат с нас. Това обаче все още не се е случило”, разказа в ефира на „Здравей, България” Мадлена Гергова.

След случая жената написала пост във Facebook групата на квартала. Станало ясно, че това не е първото подобно нападение в района.

„Посегателствата зачестиха през последната година. В обществения парк са се населили агресивни личности, които живеят във фургони”, сподели друг жител на квартала.

Местните настояват за повече полицейско присъствие в квартала.

Повече вижте във видеото.

Източник: NOVA
vesti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!