Опашки се извиха пред книжарниците във Великобритания за мемоарите на принц Хари

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
72

Снимка: БГНЕС

Шепа хора чакаха пред “WH Smith” на лондонската гара “Виктория”, за да бъдат едни от първите, сдобили се с копие от тома, съдържащ множество скандални разкрития и подробности за личния живот на британското кралско семейство.

Служителите отвориха вратите за рояк репортери и клиенти, които се събраха около книги, натрупани на маса и увити в черна опаковъчна хартия.

На първите купувачи бяха раздадени копия, докато фотографите снимаха, преди персоналът да започне да поставя стикери за половин цена върху копията и да ги подрежда върху специални рафтове в предната част на магазина.

Професор Крис Имафидън, председател на благотворителна организация от Епинг, Есекс, който беше първи на опашката и взе три броя, каза, че иска да разбере историята “от първа ръка”.

Той застава пред книжарницата малко преди полунощ, а преди това чака на гара “Виктория” от около 21:30 часа местно време, за да се сдобие с “Резервен”.

Имафидън споделя, че е “изключително любопитен” защо Хари е напуснал фамилията. “Аз съм по-скоро фен на кралското семейство, отколкото на отделните хора, защото то е свършило повече работа за мен и моята благотворителност, отколкото която и да е политическа институция”.

Мъжът каза, че е “смаян” от съобщенията за това колко много подробности е разкрил херцогът относно интимни семейни моменти.

“Защо? Защо? Нямате нужда от това, за да продавате. Бихте продали книга, ако сте шапката на Даяна или кучето на Даяна, или на Даяна… ако сте свързани с Даяна, пак ще продавате. Защо отивате толкова далеч?”

“Наистина искам да знам от първа ръка”, продължава той, добавяйки, че се надява книгата да е от първо лице на Хари, а не от трето лице.

“Искам да разбера защо младият мъж напусна страната, която обичаше, в която живееше и за която беше готов да умре, защото отиде на война”.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!