Оказа са, че и 120 000 манифестиращи не можаха да свалят мутрата

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
126

Може би ако успее България ще бъде първата държава, свалила диктатор с манифестации

تم النشر بواسطة ‏‎Boyka Anastasova‎‏ في الأربعاء، ٢٩ يوليو ٢٠٢٠

 

От 2013-та чакахме “критичната” маса да излезе на улиците и да ни отърве от мутрата и каскета на Републиката.
Уви, няма как да се случи, когато едно “любовно” трио разиграва вече 22 дни хората по улиците с поредица от простотии – зелени топчета, свински уши, пъдпъдъчи яйца и пр. вместо да се премине към активно гражданско неподчинение и ултиматум към предателите в униформи, които продължават да крепят властта на мафията.

Няма да стане и този път. Няма да стане и по този начин.

Разходките продължават. Веселбата, народните носии, гайдите и хората едва ли ще стреснат мафията.
120 000 не можаха да разберът, че е дошъл момента да настъпят и да диктуват събитията, а екзалтирани се наслаждаваха на масовката и речите на кой ли не.

Ежедневните перформанси направиха протеста за Оставка да изглежда като празник, карнавал, фолклорен събор, а не като всенароден изблик на гняв срещу геноцида на управляващата мафия.

Смелите мъже позволили си да се опълчат срещу стражарите, бранещи мафията бяха масово предавани на полицията от самите протестиращи с поставен етикет – “провокатори”.

Този робски народ и това страхливо племе още дълго ще робува. Ще робува, докато не спре да търси нов месия, лидер и водач, а действията му станат адекватни, продиктувани само и единствено от вътрешното му убеждение и чувството за справедливост.

Приятно робство!

Закривай!

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!