Ланкаширско семейство спечели £61 милиона от EuroMillions и планира да сподели късмета си

1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
0
866

Ричард и Деби Нътъл от Колн, Ланкашир, първоначално си мислеха, че са спечелили само £2.60 от EuroMillions, но всъщност тяхната печалба беше £61,708,231. Те разбрали за голямата си печалба по време на почивка във Фуертевентура, където отпразнували 30-годишнината от сватбата си.

Ричард описа опита като “сюрреалистичен” и сподели, че те са били в “абсолютен транс” откакто разбрали за печалбата. Първоначалната им реакция била, че са спечелили малка сума, докато не проверили отново и не осъзнали истинския размер на печалбата.

Двойката планира да сподели своя късмет с приятели и семейство и да подкрепи благотворителността BK’s Heroes, основана в памет на братовчедка на Деби, която починала от рядко автоимунно заболяване. Те заявиха, че печалбата няма да промени техните основни ценности и че планират да продължат да се наслаждават на живота, включително и на повече почивки на слънце.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!