Кобрата чака знак, за да се хвърли в политиката

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
91

Знак от хората чака Кубрат Пулев, за да излезе на политическия ринг. Той вече няколко пъти даде заявка за политическа кариера, но още не е взел окончателното решение.

 

„Аз бих помогнал с много, но за момента нямам някакви крайни политически амбиции. За мен е важно да се постигнат резултати и да има ефект. Ако видя, че народът има желание, бих влязъл в политиката. За мен България е по-високо от всичко. Готов съм да жертвам себе си, защото това е жертва на кариерата ми. Направил съм много и съм постигнал много“, заяви Кобраха пред Нова тв. И допълни: „Не съм го решил окончателно на този етап. Със сигурност може да стане някой ден. Сега много политици, на които народът възлагаше надежди, реално нищо не правят. Още не съм регистрирал своята партия. Много малко вероятно е да бъда част от друга партия, тъй като в момента нито една не предлага визия, която да съвпада с моите възгледи. Сега на предел план е популизма, рекламата на партиите, а на последен план е интересът на народа.“.

„Когато съдбата на България е поставена на карта, политиците би трябвало да загърбят собствените си интереси и да работят за общото благо”, каза още боксьорът.

„Политическата криза в България се задълбочи, но това в парламента дори не бих го нарекъл политика. То са обиди, то е подигравка с институцията „Народно събрание“, подигравка с народа“, смята още Кобрата.

Той разкри, че е имало период, в който ГЕРБ му бяха по-симпатични от останалите. Но се оядоха, каза Кабрата.
standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!