Кобилкина заживя в Лондон

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
348

Наталия Кобилкина няма никакво намерение да се връща в България.

 

След като в последната година тя бе при роднините на мъжа си в Гърция, сега се мести в Лондон без страх от Брекзит. Новината съобщи самата тя в социалните мрежи. “Днес беше дълг и много щастлив и едновременно труден ден.

След много мъки, милион огледи и подготовка с документи успяхме да изберем и да се нанесем в нашето уютно жилище в Лондон, засега под наем. Това беше дълг дълъг път с много работа, падане и ставане и вяра в чудеса. Най на края легнах в новото ми ухаещо легло след вана с пяна. Честно казано запазих този момент за себе си, без лайфове днес. Просто усещах всяка секунда на щастие да подреждаме новия ни дом… в Лондон. Решихме да продължим нашия път тук”, пише Кобилкина.

“Освободихме нашия апартамент в Атина. Имахме щастливи моменти там и благодарна, че първата година на майчинство бях в топла Гърция до свекьрва. Но Филип готов за хубави Лондонски градини. Такис пълен с идеи и енергия да прави неща в Лондон. А аз просто следвам сърцето си защото знам, че тук ми е място за сега”, сподели тя. “Ще направя тези дни лайф и ще кажа какви са ни планове и как ще продължим това, което правя години.

За сега искам да знаете, че винаги ще ви обичам и за мен България винаги ще бъде Моя страна и Моя България. А сега лека нощ в новия ми дом в Лондон…сълзи от щастие за сбъдналата мечта добър завършек на деня и начало на нов. С ти го можеш! Всички нашите мечти имат право да станат реалност”, завършва Наталия.
hotnews.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!