Какво е състоянието на жената, залята с киселина в Пловдив

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
155

Пострадалата е на 52-години и е ясновидка

Състоянието на жената, залята с киселина в Пловдив, е стабилно. Това заяви дежурният лекар в УМБАЛ „Свети Георги” доктор Янева.  

Припомняме, че маскиран мъж заля с киселина жена в Пловдив. Тя е настанена в Клиниката по изгаряния в пловдивската университетска болница „Свети Георги”.

Пострадалата е на 52-години и е ясновидка.

Практикувала е в дома си, където е гледала на карти. Тя е нападната в жилището си, където е приемала и клиентите си, на които е взимала между 50 и 100 лева на сеанс, разказват в предаването “Здравей, България“.

Маскираният нападател е нахлул в дома на пострадалата около 13:30 часа във вторник. Нападателят все още се издирва.

“Все още не можем да кажем дали това е киселина, или основа.

По-скоро е киселина, но не можем да потвърдим все още със сигурност. Пострадалата е получила дълбоки изгаряния в областта на лицето, на горния и на долния крайник. Състоянието ѝ е стабилно. Тя е контактна и адекватна. Поставена е в реанимация”, заяви доктор Янева.

По думите ѝ жената има съпътстващи заболявания, но в момента няма усложнения от тях.

“Не е споделила информация дали е разпознала нападателя си. Със сигурност ѝ предстои една операция заради дълбоките изгаряния”.

vesti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!