Илиян Василев: Слави излъга когото можа

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
197

В сряда зам.-председателят на “Има такъв народ” Филип Станев представи пред депутатите приоритетите на партията.
Съставът на кабинета на ИТН е генетичен код, по който безпогрешно може да се съди за това кои са и за какво се борят. На първо място са антипротестъри, които напълно се вписват в мимикриращия тип политика на Ахмед Доган. С този кабинет приключи и мисията им да овладеят енергията на протеста и да не позволsт тя да излезе извън контрола на задкулисието, коментира във Фейсбук анализаторът Илиян Василев.

“Целта е да се спечели подкрепа от ГЕРБ-СДС и БСП. Пак се стъпва върху “верни” кадри на задкулисие. И пак масонът Петър Илиев, отново мрежите на задкулисието. Забравете за съдебна реформа. Поговориха си с ДБ и ИБГНИ, позициите ги сближиха на 95 процента и ….. нищо. Захарен памук- поне за мен – далеч от най-доброто, с което България разполага. Вероятността да получи подкрепа не е малка. Но ИТН са до тук – Слави излъга когото можа”, написа Василев.

Той подчерта, че “на мястото на ДБ и ИБГНИ в никакъв случай не би подкрепил”.

“Не това са хората, които могат да реализират идеалите на протеста, напротив, тези хора са отрицание на волята за промяна. Има и доста такива, които се държат с компромати от Цацаров и Гешев”, смята анализаторът.

В сряда зам.-председателят на “Има такъв народ” Филип Станев представи пред депутатите приоритетите на партията. Той поиска подкрепа за проектокабинета въз основа на постигнатото в отделните сфери съгласие с партиите, с които преговарят.

По думите му след проведените срещи може да се каже, че има сходство за бъдещи действия в редица сектори. Той заяви, че пълно съгласие между “Има такъв народ”, “Демократична България”, “Изправи се БГ! Ние идваме!” и БСП има в секторите “Правосъдие”, “Икономика”, “Здравеопазване”, “Социална политика”, “Образование”, “Земеделие” и други.
banker.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!