Хороскоп 2021

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
233

ПРОВЕРЕТЕ ВАШИЯ ХОРОСКОП ЗА 2021 ТУК!

Какво ни очаква през 2021 година? Нашият екип от астролози ще ви даде ясен отговор на този въпрос. Като цяло енергията на тази година ще донесе промени, особено в сферата на отношенията. Тя също ще ни подтикне към самоанализ, затова можем да очакваме големи промени в начина на нашето мислене.

За начало ще разкрием, че 2021 г. е подготвила обрати в сферата на взаимоотношенията – независимо дали са в семейството, или са партньорства и приятелства. Позицията на Уран ни подтиква да анализираме нашите чувства и приоритети и след това да оценим дали близките до нас хора се идентифицират с тях. Ако не, тази година ще покаже дали има смисъл да поддържаме тези връзка допълнително или не.

Юпитер във Водолей ще събуди вътрешното ни желание да помагаме на другите. Тази енергия би могла да помогне на огнените знаци за преодоляването на егоцентризма и следователно за хармонизирането на отношенията с тяхното обкръжение. От друга страна, енергията може да навреди на въздушните знаци, които са с много хуманен характер, защото са склонни да мислят само за другите, пренебрегвайки своите нужди.

През 2021 г. също ще осъзнаем каква голяма власт наистина притежаваме. Нашата интуиция ще бъде засилена, както и способността да проявяваме себе си, което ще ни накара да разберем, че сами създаваме своята собствена реалност. Следователно ще почувстваме желанието да променим живота си към по-добро.
Когато става въпрос за работа, вашите началници или клиенти ще забележат вашите свежи идеи. Може да се окажете напълно изумени от своите иновативни мисли. Вероятно няма да обясните на колегите си, че вашето вдъхновение идва от позицията на Юпитер във Водолей, но това не променя факта, че ще бъде от решаващо значение за вашето творческо мислене.

Ще ви бъде предоставена възможност да действате в съответствие с вашите ценности. Ако слушате вътрешния си глас, което ще ви бъде много лесно тази година, няма да се съпротивявате, а по-скоро ще повярвате, че всичко е на правилното си място.
https://www.khoroskop.com/khoroskop-2021

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!