Хари и Меган докарали принц Чарлз до нервен срив

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
265

Принцът на Уелс диагностициран с депресия

Снимка: БГНЕС
Принц Чарлз е в нервен срив, а причината са принц Хари и Меган Маркъл. Според “Нешънал Инкуайрър”, 72-годишният престолонаследник се опитва по всякакъв начин да запази усмивката си на лицето си и да не показва на обществото колко му е тежко.

Твърди се, че действията на “двойката бегълци” са оказали голямо влияние върху психичното му здраве, съобщава БГНЕС. Натискът е бил толкова голям, че, както източникът на споменатото списание заяви, наскоро принцът на Уелс е бил диагностициран с депресия.

“Той просто не можеше да се справи с бруталните атаки и омраза, които Хари и Меган разпространяваха през последните месеци. Те индиректно го обвиниха, че е чудовище и обвиниха майка му, кралица Елизабет II в същото. Чарлз никога няма да им прости”, каза източникът и добави, че съпругата му Камила се е консултирала веднага с лекари, за да не се влоши състоянието му.

“Инкуайрър” заявява също, че в момента Чарлз е на лечение и се учи как да се справя с натрупания гняв и емоции. Поради гореизложеното той е пропуснал срещата с по-малкия си син, който прекара една седмица в родината си преди откриването на паметника на трагично починалата си майка – принцеса Даяна.

По публикацията работи: Петя Славова

dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!