Гръмна огромен скандал в тениса! Замесени са велики имена

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
207

Настасе “скочи” с думи на Серина

Снимки: БГНЕС/ЕРА

Бившият номер 1 при мъжете в тениса Илие Настасе от Румъния отправи тежки обвинения към 23-кратната шампионка на сингъл при дамите Серина Уилямс.

Сънародничката на Настасе Симона Халеп, която също беше номер 1 в тениса, отнесе много голямо наказание заради допинг скандал.

Серина пък написа в Туитър:

“8 е по-добро число”.

Думите ѝ предизвикаха вълна от коментари, одобрителни, обаче и гневни.

Серина Уилямс е 7-кратна шампионка на Уимбълдън. Някои сметнаха, че думите ѝ са неуважителни към Халеп и направо дори обидни.

Защото Симона разгроми Серина с 6:2, 6:2 във финала на Уимбълдън 2019 при дамите.

Настасе явно е от хората, които считат, че Уилямс желае административна титла от тази надпревара.

Илие обаче стигна много по-далеч:

“Серина трябва да признае, че също многократно е била хващана с допинг, но не е отстранявана, защото е американка. Знам, че не са замесвали името ѝ в допинг скандали заради спонсорите.

Тя иска титлата си от Уимбълдън, която загуби срещу Симона. Кажете ѝ да се погледне. Как изглеждаше преди и каква е сега? Не ме наричайте расист. Кажете ми, нормално ли е човек да има мускули като нейните? Хващана е с допинг, но е била пускана многократно.

Ако признае всичко, да ѝ дадат всички титли. Опитва се да се оправдае за загуба с 2:6, 2:6, но не става така”, твърди Настасе, цитиран от БЛИЦ.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!