Елизабет II с обръщение часове преди „обявяването на война“ от Хари и Меган

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
1842

Кралица Елизабет II излезе с обръщение преди Деня на общността / БТА
Кралицата на Великобритания Елизабет II излезе с обръщение преди Деня на общността, който се чества във Великобритания на втория понеделник през март., съобщава Ройтерс.

Обръщението на кралицата излезе в ефир няколко часа преди излъчването на интервюто на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл пред американската журналистка Опра Уинфри.

По-рано The Sunday Times, позовавайки се на източници, съобщи, че Бъкингамският дворец е разгледал изявленията на херцога и херцогинята на Съсекс в интервюто като “обявяване на война” на британското кралско семейство.
В обръщението си кралицата отбеляза “взаимна подкрепа”, приятелство и единство в света по време на новата пандемия на коронавирус.

„Всички ние продължаваме да ценим подкрепата, огромния опит и знания, които носи съвместната работа, и се надявам да запазим това подновено чувство за близост и общност“, каза Елизабет II.

Превод и редакция: DarikNews

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!