ДПС се събра в “Росенец”

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
434

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в базата на ДПС в парк “Росенец”, където в момента се намира почетният председател на Движението д-р Ахмед Доган. Над 5 000 активисти на ДПС от цялата страна са вече в района, за да подкрепят своя почетен председател. В „Росенец” са кметове, общински съветници, депутати, както и евродепутатът Илхан Кючюк.


Ахмед Доган е излязъл при хората и е бил посрещнат с овации, съобщи бТВ..

Десетки автобуси и стотици автомобили са докарали членовете на партията в парка.

Автобуси от Кърджали, Разград, Търговище, Силистра и коли от цялата страна са разпръснати по територията на парка “Росенец”, десетки са и микробусите на жандармерията, засилено е полицейското присъствие.

Полицията е отцепила района на повече от километър от сградата.

Пред БНТ Илхан Кючюк заяви, че на място са хора от ДПС с кауза, които са сметнали за морално да изразят своята подкрепа към почетния лидер на движението. По думите му всички хора искат България да просперира, а мечтата на ДПС е да живеем в страна, която всеки ден да работим за благосъстоянието на хората.
standartnews.com

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!