“Българските” полицаи – срам за България

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
544

Новите еничари – така ги наричат протестиращите

Вчера бяхме свидетели на брутални побои над мирно протестиращи граждани.

Вече бият.

Бият. Видео 1. Не провокирайте полицията.

تم النشر بواسطة ‏‎Мартин Карбовски‎‏ في الجمعة، ١٠ يوليو ٢٠٢٠

Полицаи пребиват протестиращи

Отделни полицаи днес нарушиха закона, превишиха си правомощията и пребиха протестиращи. Единият го хванах с камерата си как пребива протестиращ в камионетката. Вместо да му сложи белезници и да го неутрализира, както са го учили в МВР, той с юмруци го налагаше по лицето – абсолютно недопустимо действие.В кадрите (не са мои) към края на видето се вижда как полицаи прибират протестиращи зад колоните на министерски съвет и ги мятат като трупове един върху друг, въпреки че са с белезници. Абсолютно недопустимо поведение за полицаи. Дори това да са агресивни елементи, в момента в който те бъдат неутрализирани по процедура, физическото насилие над тях е недопустимо. Ще се радвам да предоставя кадрите на момчето от комионетката, за да може да осъди бияча си.Време е законността да бъде наложена за всички, включително за тези в редиците на органите на реда. Недопустимо е отделни прердставители да се държат по този начин и това да се толерира от технитие началници, защото това рефлектира върху цялата служба.Да си полицай не означава, че имаш достъп до неограничена и безнаказна възможност за наисилие, а че можеш да използваш насилие, за да въдвориш ред. Кадрите, които виждате са абсолютно недопустимо и осъдимо използване на насилиие.

تم النشر بواسطة ‏‎Иво Божков (Yvo Bojkov)‎‏ في الجمعة، ١٠ يوليو ٢٠٢٠

Бият. Видео 2.Не удряйте полицаи и не ги замеряйте дори и с леки предмети, не им давайте повод. Трудно е протеста да остане мирен, но трябва.Снимайте.

تم النشر بواسطة ‏‎Мартин Карбовски‎‏ في الجمعة، ١٠ يوليو ٢٠٢٠

Днес “българските” полицаи наведоха снага пред “великия” и вечен балансьор, сочения за кукловод на българската мафия – Ахмет Доган.
Не се допускат гражданите до плажа “Росенец”, който е изключителна държавна собственост, където късно снощи пристигнаха десетки автобуси с шапки на ДПС и фанелки с ликовете на Пеевски и Доган.

تم النشر بواسطة ‏‎Ивайло Мирчев‎‏ في الجمعة، ١٠ يوليو ٢٠٢٠

Неуважаема “българска полиция” – вие сте национални предатели и престъпници!
Протестите днес продължават в цялата страна!

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!