Борисов казва докога ще управлява

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
117

Премиерът Бойко Борисов ще каже днес докога ще управлява. Това съобщиха за „Стандарт” източници от ГЕРБ.

Борисов свика извънредна конференция на партията си. Темата й остана в тайна дори за членове на ръководството на ГЕРБ. Ще я разберем на място, лаконично коментира пред бТВ кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който е член на изпълнителната комисия.

За конференцията се разбра вчера, когато във фейсбук изтекоха документи на ГЕРБ за свикването на форума. Така стана ясно, че в него ще участват над 3 000 партийци от цялата страна, разпределени по квоти. Веднага се заговори, че на конференцията Борисов ще направи програмна реч, в която ще коментира протестите в страната, бъдещето на кабинета и парламентарните избори. Форумът ще е за стягане на редиците, категорични бяха ГЕРБ, отхвърляйки слуховете за оставка на кабинета. Те обаче бяха подновени отново преди час, когато стана ясно, че гласът на Борисов в кабинета – Севделина Арнаудова, напуска Министерски съвет, за да премине на партийна работа. Тя ще се съсредоточи върху подготовката на ГЕРБ за изборите.

standartnews.com

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!