Бъкингамският дворец се готви за правна битка с Хари и Меган

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
370

На кралицата й омръзнали повтарящите се атака

Снимка: БГНЕС, архив

Кралица Елизабет II наредила на висши служители на двореца да планират съдебна битка на фона на атаките от страна на Хари и Меган, заявявайки: „Стига толкова“.

Юридическият екип на монархията консултира експерти по клевета след порой от критики от живеещите в Щатите бивши членове на кралското семейство, съобщи в. „Сън“.

Добре информиран източник разкри, че 95- годишната кралица е „раздразнена от многократни атаки“.

Според източника „на върха“ в двореца е налице разбирането „стига толкова“. Юристи на двореца разговарят с фирми с опит в клевета и поверителност.

Също така Хари и Меган щели да бъдат информирани за това и знаят, че повтарящите се техни атаки няма да бъдат толерирани.

Дворецът беше разтърсен от новината, че Хапи пише мемоари, които ще бъдат публикувани идната година, когато кралицата ще отбележи 70 години на престола.

„Юридическият екип може също да се свърже с издателите на книгата, за да поиска предварително предупреждение за съдържанието й и право на отговор.

“Има опасения, че американската общественост си пада по думите на Хари и Меган”, преценява източникът на вестника.

36 -годишният Хари и 40 -годишната Меган казаха на Опра Уинфри по -рано тази година в интервю, че неназована кралска особа е изразила притеснения относно цвета на кожата на техния син Арчи.

Съдържанието на разговорите на Хари с брат му Уилям и баща му Чарлз стигна до американските зрители чрез телевизионната водеща Гейл Кинг , позната на Хари и Меган.

Бъкингамският дворец отказа коментар./БГНЕС/

По публикацията работи: Камелия Цветанова

dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!