B момента сме управлявани от Кремъл – през президент, узурпирал властта

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
77

През 1928 партията на нацистите в Германия има 2.6% на изборите. Само четири години по-късно, през 1932, вече имат 37.4%. Последствията за цяла Европа и света ги знаете.

Веднага може някой да си каже – ами да, да се плашим от ръста на Възраждане.

И тук е голямата уловка. Това е просто димка, която цели да не видим истинската, задействана нова окупация на България от кремълската империя.

Докато прибалтийските държави заявяват, че ще отделят огромни суми за отбрана, за да “защитят източната граница на НАТО”, нашият министър на отбраната говори за това как “докато служебното правителство е на власт, България няма да изпраща контингенти в Украйна”. Целта не е да успокои българите, а да ги изплаши – да внуши, че някой изобщо изисква от нас подобно нещо.

В същото време президентът отказва публично да признае решението на международния съд да арестува Путин и заявява, че България няма да праща оръжия в Украйна, а терористични хакерски групи от Русия заплашват с взривове десетки български училища и университети.

Хора, престанете да зяпате в димките, които ни пускат. Опасността за държавата ни не е в резултатите на предстоящите избори, а в тяхното преднамерено обезсмисляне.

Истината е, че ние в момента сме управлявани от Кремъл – през президент, узурпирал по законен път властта и назначил своите служебни министри, които изпълняват команди, идващи от изток.

https://kafeneto.wordpress.com/

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!