Арман Бабикян: Протестиращите завиждаме на успехите на Борисов

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
306

Гавра с мафията в национален ефир

 

Арман Бабикян – великан!

تم النشر بواسطة ‏‎Dimitar Dimitrov‎‏ في الأحد، ١٢ يوليو ٢٠٢٠

“Повечето от хората, които излязоха по площадите и улиците, излязоха от завист – не могат да преживеят успехите на управлението. Последната 6 км отсечка по морето е повода на бликналата завист. Излязоха и заради еврото, защото искаха да го съсипят още преди да са ни приели в чакалнята. И сега са толкова нещастни”.

Тази теза изрази в ефира на Нова телевизия политическият анализатор и един от организаторите на протеста срещу правителството Арман Бабикян.

За негов събеседник в студиото беше поканен Александър Владимиров от Института за дясна политика и водещ на предаване в Канал 3.
“Напълно разбирам опита за ирония, но тази ирония може да се окаже абсолютно вярна. Ако хората се приберат, защото им е студено, нали разбирате сами по себе си каква им е мотивацията да са на площада”, репликира Владимиров.

“Ама защо ирония? Това са думи на премиера и внушения от него. Смятате, че премиера не е прав?”, попита Бабикян.

“Самият факт, че организаторите на протеста отказват да кажат защо организират протеста показва, че до голяма степен, а и вашите зрители ще си направят преценка, за сериозността на това, което се случва”, отговори неясно Владимиров и продължи: “Хубаво е във всяко едно демократично общество да има свободно изразяване на мнение”.

Според политическия анализатор времето работи в полза на Борисов.

“Захладня и хората ще умрат от страх и ще се приберат. След всички добри стъпки на управлението хората ще се разубедят и ще се скрият обратно в домовете си”, аргументира се Бабикян.

“Ние сме събрали в по-голямата си част лумпени и тулупи. Ние сме събрали нискокачествена биологична маса, която изразява радостта си, но не трябва да забравяме, че ние сме прости, както каза министър-председателят, той също и затова се разбираме чудесно”, продължи Бабикян.

“Вие да, но не трябва да подценявате и обиждате така хората”, побърза да отговори Владимиров.

“Аз не обиждам, аз цитирам министър-председателя. Втори път усещам, че не сте съгласен с министър-председателя и не се отнасяте сериозно към неговите изказвания”, отвърна му Бабикян. Събеседникът му пък го попита за охраната на НСО на съпругата на президента Десислава Радева.

“Аз не защитавам г-жа Радева. Аз защитавам г-н Пеевски, г-н Домусчиев, главния прокурор и министър-председателя. Къде до тук ме чухте да защитавам г-жа Радева?”, отговори политическият анализатор.

Владимиров също така обвини Бабикян, че е довел агресивни агитки на протеста. “Аз ги доведох и им платих. Имам едно чекмедже, от там плащам”, призна си Бабикян. Той потвърди и на слуховете, че обвиняемият бизнесмен Васил Божков плаща на протестиращи: “Това е липса на конкуренция. Мисля, че имаше състезание между беглеца в Белград и този в Дубай и, ако имаше реална пазарна цена, трябваше да се конкурират кой от двамата да плаща”.

Помолен от водещата да остави иронията и да отговори сериозно, Бабикян възропта от отношението на медията: “През цялото време цитирам премиера и вие мислите, че това е ирония. Не разбирам защо в Нова телевизия имате такова отношение към министър-председателя – всяка подкрепа за тезите му смятате, че е ирония”.
dunavmost.com

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!