Арестуваха Райън Гигс за домашно насилие

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
166

Селекционерът на Уелс заподозрян в побой над приятелката си

 

Снимка: БГНЕС
Легендата на Уелс и Манчестър Юнайтед Райън Гигс е бил арестуван в неделя вечерта по подозрение в побой над приятелката си Кейт Гревил.

Полицията е била повикана в имението на бившия футболист в Уорсли след 22:00 часа след сигнал за скандал и нарушаване на обществения ред.

Гигс е бил тикнат в ареста, но напълно отрича обвиненията в побой: “Той съдейства на полицията и ще продължи да го прави при разследването” заяви агентът на Гигс.

Според информацията Кейт Гревил има леки наранявания, които обаче не са сериозни. Впоследствие Гигс е освободен срещу парична гаранция. От 2017-а двамата ту се събират, ту се разделят.

Случилото се наложи отмяната на насрочената за вчера вечерта пресконференция, на която националният селекционер трябваше да обяви състава да мачовете срещу САЩ, Финландия и Република Ирландия.

Гигс и друг път се забърквал в неприятности. Той се раздели с бившата си жена Стейси, след като бе хванат да й изневерява с модела Иможен Томас, както и със съпругата на брат си – Наташа.

По публикацията работи: Красимир Ангелов

dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!