Жена отрови с гъби бившия си съпруг и родителите му

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
74

Мъжът смята, че бившата му съпруга се е опитвала и преди да го отрови чрез „токсини“ от растения

Снимка: Shutterstock

Жена е обвинена, че е нагостила бившия си съпруг, родителите му и сестрата на майка му с отровни гъби на обяд в Австралия.

Освен това Саймън Патерсън вярва, че бившата му съпруга Ерин Патерсън се е опитвала и преди да го отрови чрез „токсини“ от растения, включително картофи, домати и патладжани. Той се чувствал отпаднал, когато прекарвал времето си с нея.

48-годишната Ерин била домакиня на обяд с бившата си свекърва Гейл, нейния мъж Дон Патерсън, сестрата на Гейл, Хедър Уилкинсън и бившия си съпруг Иън. От четиримата поканени оцелял само Иън.

Обвинената казала на полицията, че е купила гъби от магазин. Смята се, че ястието е било пай с говеждо и гъби.

Саймън не е знаел причината за мистериозната стомашна болест, която го изпратила в интензивно отделение за три седмици, след като колабирал в дома си през май 2022 г.

„Колабирах у дома, после бях в изкуствена кома в продължение на 16 дни, през които са ми направили три спешни операции, главно на тънките черва, плюс допълнителна планирана операция. Семейството ми е било помолено да дойде и да се сбогува с мен на два пъти, тъй като не се е очаквало да оживея. Бях в реанимация 21 дни, след което бях в общо отделение за една седмица и сега съм на рехабилитационен център”, разказва мъжът, цитиран от vesti.bg,

Сега се очаква медицинското досие на Саймън да бъде прегледано от детективи.

Детектив инспектор Дийн Томас от полицията на Виктория посочва, че симптомите при засегнатите са в съответствие с тези, причинявани от отровни гъби.

Обвиняемата Ерин твърди, че не знае какво се е случило с починалите след вечерята. „Обичах ги и съм опустошена, че ги няма”, заявява тя.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!