Великобритания търси най-добрите за работа

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
961

Нов план за издаване на визи

Снимка: БГНЕС/EPA
Росен Стойчев
Британският министър на вътрешните работи Прити Пател оповести нова схема за издаване на визи на служители от чужбина в страната, съобщи The Telegraph.

Британското правителство ще подкрепя работодателите да назначават британски служители. Новият план обаче ще гарантира назначаването на най-добрите служители от чужбина.

Предвижда се ускорено издаване на визи за служители в сферата на здравеопазването и социалните грижи. Това важи за служители с предложения за квалифицирана работа в бранша.
Според профсъюзите има подробности, които правят несигурно покриването на критериите. Те покриват, че има служители в бранша, които са показали професионализъм през последните седмици и е добре да останат в страната.

Новият план изисква кандидатите да съберат 70 точки, като владеене на английски и предложение за работа гарантират 50 точки. Останалите точки могат да бъдат осигрени спрямо размера на заплатата и квалификацията на служителя.
fakti.bg

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!