Великобритания пред нов локдаун, какво се случва с Висшата лига?

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
362

Очаква се тази вечер Великобритания отново да бъде поставена под пълна блокада в опит да се спре разпространението на коронавируса на Острова. За по-късно е насрочено изявление на министър председателя Борис Джонсън, когато се очаква именно на пресконференцията да обяви неприятната новина.

За сега обаче, мачовете във Висшата лига няма да бъдат спирани. До такъв вариант се стигна през пролетта, когато бе първата вълна на пандемията в световен мащаб. В крайна сметка първенството бе доиграно няколко месеца по-късно, но загубите за клубовете бяха колосални

За момента рестрикциите няма да засегнат футбола в страната, но не е изключено на по-късен етап, в зависимост от резултатите от мерките, това да бъде преразгледано.

Решението за новия локдаун обаче означава, че феновете по стадионите няма да бъдат допуснати поне до края на календарната година, твърди авторитетното издание The Athletic.
gong.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!