Великобритания: Пазете се от протести, джебчии и груби таксиметрови шофьори в България

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
196

Терористичните атаки в България не могат да бъдат изключени, се казва още в съобщение до пътуващите в страната ни британци

Снимка: архив
Ако планирате пътуване до България, трябва да избягвате антиправителствените протести, които могат да ескалират без предупреждение, както и джебчиите, кражбите на чанти и уличните нападения срещу посетители в градските центрове и крайбрежните курорти.

Това съветва официалният правителствен уебсайт на Великобритания в секцията „Съвети за пътуващите в чужбина“ (Foreign travel advice).

„Наблюдава се увеличение на кражбите в автобусите от Несебър до Слънчев бряг“, предупреждава уебсайтът

„Има редовни съобщения за грабежи и заплашително поведение от страна на таксиметровите шофьори в Слънчев бряг. Увеличен е и броят на нелицензираните таксита от летище София, таксуващи пътниците с много по-високи от допустимите цени“.

Терористичните атаки в България не могат да бъдат изключени, се казва още в съобщението до пътуващите в страната ни британци. Сайтът съветва и поради коронавирусната заплаха гражданите, пристигащи от България, да се подложат на самоизолация поне за 14 дни.
dunavmost.com

Подкрепете развитието на българската независима медия на Острова!