„В сянката на ядрото“ – новия хит на българския книжен пазар

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
129

 Разговаряме с Николай Ников – авторът на “В сянката на ядрото”:

Здравейте г-н Ников, кога бе пусната на пазара книгата Ви “В сянката на ядрото”?

– Романът “В сянката на ядрото” излезе на пазара на 10 април 2024 г. и се продава в големите книжарници, където се радва на огромен интерес сред читателите. Също може да се поръча и онлайн.

Кажете ни накратно за сюжета на книгата?

– „В сянката на ядрото“ е роман, който разкрива реалната същност на обикновени хора, случайно попаднали в една от най-мащабните трансформации на общественото устройство на света. „Ядрото“ е тайна организация, която активира рестарт на световната икономическа система. Този рестарт променя цялостната структура на общественото устройство по света. В книгата се преплитат взаимоотношения между различни по същност хора и любовните им истории и се представя идеята за това как отделните човешки съдби могат да намерят общ обединител за постигане на голяма цел.

Кое прави книгата толкова интересна и търсена от читателите?

– Има здравословна ирония за любовта, страха, амбициите и затвърждава тъжната, но вярна  констатация, че… нищо човешко не ни е чуждо.

Каква всъщност е толкова интригуващата конспирация в книгата?

– Тайна организация подготвя радикален рестарт на световната икономическа система. И това ще преобърне обществения строй по цялото земно кълбо.

Тази конспирация ли е основната сюжетна линия и колко достоверност на фактите има в книгата?

– Има преплетени няколко остросюжетни линии, любовни истории, престъпления и общо взето всичко човешко, което ни заобикаля. Действието се развива в България, има препратки към нови и неразкрити исторически факти, както и потапя читателя в красивата атмосфера на нашата красива родина – България. Романът е художествена измислица, но съдържа верни икономически теории и реално вдига завесата за един много реалистичен сценарии за света.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!