В право на отговор: Държавният служител – посланик Марин Райков

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
426

 

Във връзка с видео материал на Budilnik Channel – UK  за проблемите на българската Църковна община в Лондон, държавният служител – посланик Марин Райков се възползва от правото си на отговор, което е публикувано в сайта на Българското Посолство в Лондон, както и във Фейсбук страницата на българската мисия, което породи вълна от коментари!

Редакцията на “Будилникъ” НЕ СЕ ИЗВИНЯВА за “неуважителния” тон, с който сме се обърнали според посланик Райков към самия него, използвайки думите “държавен служител”, вместо  “Негово Високо Превъзходителство”. Пожелаваме не само на г-н Райков, но и на всеки един български чиновник на издръжка от парите на данъкоплатците да осъзнае, че преди всичко е служител на своя работодател – българското общество!

Българската Православна общност във Великобритания организира протест срещу незаконното освобождаване на отец Симеон и нехуманното отношение към него и отнемането на Параклиса от българската църковна община в Лондон!

Начало: 13:00ч. – 16:00ч. 06/02/2022г
Bulgarian Orthodox Church
Bulgarian Embassy
186-188 Queen’s Gate
London SW7 5HL
Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!