Ужасът край София. Над 50 заровени тела

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
982

Нови и още по-зловещи подробности излизат за ужаса край София. Припомняме, че МВР потвърди за намерени 7 тела, заровени в гориста местност край София. Става въпрос за незаконни погребения на възрастни хора, починали в хоспис, които трябвало да бъдат кремирани. По случая е задържан служител на траурна агенция.
Нова тв съобщи, че има неофициална информация за още 50 заровени трупа

„Намирам се в село Клисура. Това са старите гробища на селото. Всъщност, имало е погребение в събота тук, където рядко се правят погребения. На погребението местните забелязват, че има недобре заровени тела на хора и тогава сигнализират. Официално сигналът е подаден на 23 май в столичната полиция. Старите гробища на Клисура са тук, по пътя зад мен, където в момента районът е отцепен. Това място е доста трудно достъпно“, каза репортерът на Нова Тв Благой Цицелков.

„По случая вече има един задържан. Мъж, който е на 51 години по първоначална информация. Той е служител на траурна агенция, която кремира хора. До момента се знае за открити 7 тела, но според неофициални източници в столичната полиция той е разказал за над 50 заровени тук. Причината да не бъдат открити толкова време е фактът, че е гробището наистина се ползва рядко. По първоначални данни на 51-годишния мъж вече му е повдигнато обвинение. Наложена му е мярка задържане за срок до 72 часа като работата на служителите на реда продължава“, предаде още Нова тв.

Задържаният гробар напарвил скандални признания, предаде БЛИЦ. Той обяснил, че от няколко години се занимава с незаконната дейност. С решение на прокуратурата остава в ареста за 72 часа.

Бусът на траурната агенция, с която задържаният е работел, е регистриран на името на 23-годишна жена.

standartnews.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!