Трима мъже са загинали и още двама са ранени след ужасяваща катастрофа в търговски парк в Лондон

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
211

Трима мъже са загинали, а друг е в критично състояние след катастрофа в търговски парк на северен Лондон, съобщи Metropolitan Police. Полицията била повикана в търговския парк Staples Corner в 23:26 часа в неделя заради съобщение за катастрофа и на място пристигнали заедно с Лондонската пожарна бригада, Лондонската служба за спешна помощ и въздушната линейка на Лондон.

Според офицерите на място са открити петима мъже на около 20 години. Трима били обявени за мъртви на място, докато друг бил откаран в болница в критично състояние. Още един мъж получил наранявания, които не застрашават живота, съобщила полицията.

Значителни пътни затваряния остават около Staples Corner тази сутрин, и има забавяния. Полицията е посъветвала шофьорите да избягват района, ако могат. Инспектор Уилям Макдоналд заявил: „Спешните служби реагираха миналата вечер на това, което изглежда като ужасна катастрофа.

„Полицията спешно провежда разследване за установяване на пълните обстоятелства, ръководено от детективи от Отдела за разследване на сериозни пътни инциденти на Мет.

„Офицерите са в процес на уведомяване на семействата на петимата млади хора. Семействата ще бъдат подкрепени от специализирани офицери. Изпращам им моите искрени съболезнования.“

Задържания не са извършвани.

Всеки, който е станал свидетел на инцидента, но все още не е говорил с полицията, е помолен да се обади на 101, справка 7502/14април.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!