Тревожна находка в Кройдън: Разследват убийство след откриване на човешки останки в парк

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
147

Открити са човешки останки в парк в Кройдън, което поражда тревоги в обществото и дава старт на разследване на убийство от страна на Метрополитен полицейски управление. След получаване на сигнал за находката в Rowdown Fields, New Addington, полицията бързо реагира, отправяйки се към мястото на събитието в ранните часове на 2 април.

Според първоначалните оценки, останките се смятат за принадлежащи към една жертва, но пълната им идентификация все още предстои. В търсене на отговори, полицията си сътрудничи със специалисти по съдебна антропология, за да разкрият мистерията около откритите останки.

Въпреки че подробности около самоличността на жертвата все още не могат да бъдат разкрити, усилията на разследващите се съсредоточават върху установяването на възрастта, етническата принадлежност и пола на починалия, което е от решаващо значение за процеса на разследване.

Суперинтендант Луис Колинс, отговарящ за полицейската дейност в южната част на Метрополитен регион, включително Кройдън, описва находката като “много тревожна” и благодари на общността за подкрепата и разбирането, демонстрирани в процеса на разследване.

Местопрестъплението в Rowdown Fields остава под полицейска охрана, докато разследването продължава, а местните жители са призовани да ограничат спекулациите и да споделят всякаква информация, която може да помогне на полицията в техните усилия да разкрият случая и да предоставят отговори на семейството на жертвата.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!