Тайсън Фюри: Тъжно, човекът, на когото съм кръстен, ще е в другия ъгъл

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
109

Майк Тайсън ще е секундант на противника му Франсис Нгану

СНИМКА БГНЕС

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри призна, че не е доволен от факта, че бившият абсолютен световен шампион по бокс в тежка категория Майк Тайсън помага на бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану да се подготви за битка с него.

“Мисля, че е тъжно. Човекът, на когото съм кръстен, легендата, трябва да се изправи срещу мен и след това да загуби от мен. Тъжно е и мисля, че той трябва да е в моя ъгъл, а не в този на врага, но бизнесът си е бизнес.

Без значение на какво учи този човек (Нгану), без значение колко се е боксирал, всеки има план, докато не получи удар в лицето и не помня точно кой го каза, но е истина. Всеки има план, докато не бъде ударен по зъбите”, каза Фюри пред Sky Sports.

Фюри и Нгану ще се бият на 28 октомври в Рияд, Саудитска Арабия. Двубоят ще се проведе в 10 рунда. Титлата на WBC няма да бъде на заложена.

По публикацията работи: Петър Бойчев

dned.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!