Слави Трифонов избра от кой град ще е депутат

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
109

Снимка: Булфото
Той обявил решението си пред ЦИК
Слави Трифонов ще е депутат от Стара Загора, като освобождава място във Варна. Това желание е заявил пред ЦИК лидерът на „Има такъв народ”, съобщава „24 часа”. За момента в неговата партия има най-много размествания при избраните за депутати, тъй като общо 11 души от тези, които са били в две листи, са заявили пред ЦИК от къде желаят да влязат в парламента.
Така Виктория Василева влиза от София – област и освобождава място в Кюстендил. Икономистът Любомир Каримански ще е депутат от Варна и освобождава място в Габрово. Имунологът проф. Андрей Чорбанов ще е депутат от 23 МИР в София, като освобождава място в Ямбол.

Сценаристите, които са част и от партийното ръководство – Ивайло Вълчев, Тошко Йорданов и Филип Станев ще са депутати от Бургас, Пловдив – град и от 25 МИР в София като освбождават места съответно в Ямбол, Пловдив – област и Хасково.
Учителката Юлия Чортленева ще е депутат от Плевен, като така освобождава място в Кърджали. Журналистът Станислав Балабанов влиза в НС от Пазарджик вместо от Ловеч, Георги Георгиев – от София – област вместо от Враца, а Драгомир Петров – от Разград вместо от Силистра.

Източник:24 часа
nova.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!