Скандална ситуация на българско летище: Пилотът реши да не каца тук. Няма да дойде

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
592

За изключително неприятна ситуация на летище “Пловдив” сигнализира читателка на Plovdiv24.bg. Случката е от почивния неделен ден – 7 май, в който е имало само два полета. Ето разказа:

“Искам да разкажа колко неадекватно държание имахме на летище “Пловдив”. Планирани бяха само два полета – до Меминген, Германия, и до Станстед, Великобритания. Първият беше канселиран, а вторият, нашият, имаше сериозно забавяне.

Една неадекватна служителка на летището обяви по мегафона: “Важна информация. За полета за Германия. Пилотът реши да не каца в Пловдив. Няма да дойде. Кацна в София”. След още 5 минути служителкате се включи отново: “Пътници, полетът ви е отменен”.

После съобщи за нашия полет, че ще има забавяне, защото самолетът е развален. Каза: “Съжаляваме, пътници, самолетът, който е за вас, е развален. Има технически проблем, чакаме инженери от Италия евентуално да го остранят. Молете се да дойдат. Молете се да ви оправят самолета”.

След 4 часа чакане същата служителка обяви, че няма информация и не може нищо да ни каже. Вече се бяхме чекирали, много от пътниците искаха да се откажат от полета. Това отношение е безобразно, а поведението е скандално!

Все пак пристигна инженер от Италия, но нашето чакане продължи и по някое време служителката се включи с думите: “Пътници, ами, ами, ааааааа, отстранена е повредата, но работното време на екипажа свърши, та не знам какво ще правим”. Накрая се развика бързо, бързо да сме се придвижели към самолета.

Поведението беше ужасно, сред пътуващите имаше много чужденци, а всички съобщения бяха без превод на английски. Непрофесионално и неадекватно отношение към близо 400 пътуващи.”.

В крайна сметка самолетът за летище “Станстед”, Лондон, е излетял след 6 часа забавяне.
varna24.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!