Само за 10 дни: Двама души пропаднали в шахти в Пловдив

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
61

Живущи в района многократно подавали жалби в общината

Два инцидента с пропаднали в шахти хора в Пловдив само за десет дни. След като в неделя спасиха мъж, останал заклещен над 11 часа в тръба за отводняване близо до стадиона на квартал „Коматево“, се оказа, че това не е първият подобен инцидент в района.

„Преди около 10 дни в подобна шахта пропаднах самият аз, докато се разхождах. Нямаше как да я видя – тревата около нея беше висока и мястото не беше обезопасено по какъвто и да било начин. След инцидента имах счупено ребро и пукнат бял дроб. Бях четири дни в болница и все още се възстановявам. След този инцидент обаче нищо не се случи. Шахтата продължава да е необезопасена. Смятам да подам жалба в общината”, разказа в ефира на „Здравей, България” Костадин Георгиев, жител на квартала.

Жители на квартала разказаха, че в района имало доста такива необезопасени съоръжения.Те заявиха, че са подавали многократно сигнали до кмета на район „Южен” Костадин Язов, но мерки не са били предприети.

Повече гледайте във видеото.
nova.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!