Съдебен процес за родители, обвинени в смъртта на дъщеря си, открита сляла се с дивана

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
637

Родителите на жена, открита слята с дивана и покрита със собствените си изпражнения, твърдят, че са я “обичали до смърт”. Шийла и Клей Флетчър се признаха за невинни по намалено обвинение в непредумишлено убийство на тяхната дъщеря Лейси Флетчър, 36 години, която беше открита мъртва на техния диван през януари 2022 г.

Адвокатът на двойката заяви в съда в Луизиана, че не са имали намерение да наранят дъщеря си. “Те бяха небрежни, да. Ясно е, че са били небрежни. Те я обичаха до смърт,” каза адвокатът Стивън Мур. Лейси е открита слята с диван, заразен с червеи, покрита с рани и имала язви от седенето там в продължение на 12 години.

Родителите казват, че Лейси, която е страдала от неврологично разстройство и е имала социална тревожност и синдром на Аспергер, е отказала да напусне всекидневната. Те са ѝ осигурявали храна и са направили импровизирана тоалетна за нея.

Адвокатът на Флетчърите твърди, че те “не са престъпници” и са на свобода под гаранция, защото никога не са били опасност за общността. “Те са добри хора, които никога не са имали проблеми. Те са ценни членове на общността,” каза Мур.

Прокурорите искат максимална присъда от 40 години за родителите. Тяхното изслушване за присъда е насрочено за 20 март.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!