Разследване на убийство в Лейтънстоун след смъртоносно намушкване

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
305

Мъж е намушкан до смърт в Лейтънстоун. Инцидентът е станал вчера вечерта (четвъртък, 18 април) на улица “Саут Бъркбек Роуд” в района на Уолтъм Форест.

Офицери от полицията на Мет са били извикани на мястото на доклад за бой и са открили мъж на около 30 години с намушквания. На мястото е оказана спешна помощ заедно с медици от Лондонската служба за бърза помощ, но въпреки усилията им мъжът е починал на мястото на инцидента.

Още не е уведомено най-близкото му семейство. Един мъж е арестуван на мястото на инцидента по подозрение в убийство. Той е отведен в полицейски участък в Източен Лондон, където остава под стража. Местопроизшествието остава запечатано, докато полицията разследва инцидента.

Полицията призовава всеки, който има информация, да се обади чрез 101 с препратка CAD 8087/18Apr. Информация може да бъде предоставена и анонимно на независимата благотворителна организация Crimestoppers на 0800 555 111. Полицията е извикана на място на бой късно вечерта Полицията е била извикана за бой вчера вечерта в 23:15. При пристигането си те са открили мъж с намушквания.

 Говорител на Лондонската служба за бърза помощ:

Бяхме повикани вчера вечерта (18 април) в 23:16 за инцидент на улица “Саут Бъркбек Роуд”. Изпратихме екип на мястото, включително линейка, парамедик в бързо реагиращ автомобил и офицер за реагиране при инциденти.

Изпратихме също травматичен екип от Въздушната линейка на Лондон с кола. За съжаление, въпреки всички усилия на нашите екипи, човекът е обявен за починал на мястото на инцидента.

www.budilnik.com

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!