Принц Хари, Меган Маркъл, тайните им планове от преди сватбата и успяха ли да ги осъществят

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
189

Автор: Снежана Мечева

Източник: GettyImages
Нямаме съмнения, че всеки ход на принц Хари и Меган Маркъл е добре премислен и двамата не биха взели някое импулсивно решение. Най-важният избор, който направиха преди месеци, е да напуснат кралския двор и да заживеят нов живот в САЩ.

Въпреки че вече не можем да ги наричаме кралски височества, херцогът и херцогинята на Съсекс остават тясно свързани с короната. А кралският експерт Кейти Никол определя новото начало за Хари и Меган като “неизбежно”, но случило се изненадващо рано.

Още преди да станат законни съпруг и съпруга, двамата са имали ясно изграден план, който да следват през годините. И основната цел, записана в него, е да бъдат авторитети, които не ограничават своята дейност само на територията на Великобритания, а служат на целия свят.

Хари и Меган никога не са искали да се установят трайно на едно място, а да създадат промяна на световната сцена. С две думи – да действат различно, пише Daily Mail.
Така че, рано или късно, Мегзит щеше да бъде факт. А огромното напрежение, оказано върху кралската двойка, успя да ги накара да избързат. Това доведе и до леки разбърквания в плановете, но сме сигурни, че скоро всичко ще си дойде на мястото и Хари и Меган ще бъдат точно там, където винаги са искали да бъдат – в центъра на световното внимание.
news.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!