Предай нататък: Фантастик Сървисес прави трейнинг платформата си достъпна за всички

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
280

 

 

Лидерът в сферата на услугите за дома и офиса дава достъп до онлайн платформата си за обучения на широката аудитория. През последните тежки месеци Фантастик Сървисес помогна на редица служители на първа линия, като им предостави безплатни услуги. В допълнение, компанията разработи специални антивирусни услуги за дезинфекция и санитаризация за дома и офиса, помагайки на редица бизнеси да продължат да функционират при настъпилите по време на пандемията промени. С цел да помогне на още повече хора в тези несигурни времена, фирмата реши да предостави и цялото си ноу-хау, натрупано през последните години. По този начин екипът на Фантастик Сървисес се надява да подкрепи хората, които са загубили работата си, да опитат нещо ново, и да стимулира тези, които обмислят да стартират собствен бизнес.

 

“От началото на въвеждането на ограничителните мерки, бяхме изненадани от подкрепата и позитивната реакция на всички, свързани с нашия бранд – от клиенти и бизнес партньори до служители. Чувствахме, че и ние трябва да отвърнем със същото. Въпреки трудният период, решихме да придадем по-специално значение на нашата 11-годишнина, предоставяйки на широката публика възможността да се възползват от опита, който сме натрупали. Радваме се, че можем да споделим добрите практики, които сме научили и да помогнем на други начинаещи служители или стартиращи бизнеси в сферата на услугите да избегнат редица грешки.” – споделя Антон Скарлатов, съосновател на Фантастик Сървисес.

 

Защо стартира Фантастик Академи?

 

Компанията споделя, че този проект се реализира не за да генерира печалби, а за да предостави възможност на повече хора да се преквалифицират или да развият още повече уменията си в дадена област. Обученията, които са включени в програмата, дават и ценни съвети за създаване на собствена компания и стартиране на бизнес в Обединеното Кралство. “Подкрепата за стартиране на нова кариера или създаване на собствен бизнес в сфера, в която има голямо търсене към момента, е основната цел на Фантастик Академи. Вярваме, че много хора ще открият нови възможности пред себе си.” – добавя Антон Скарлатов.

 

“ Търсенето на работа и стартирането на бизнес е трудно само по себе си. Добавете и несигурната икономическа обстановка, Ковид-19 криза, карантина и спиране на редица дейности, и цялостната идея за стартиране на бизнес изглежда почти невъзможна.” – обяснява Антон Скарлатов.

 

От началото на кризисната обстановка, екипът от креативни и целеустремени професионалисти зад Фантастик Сървисес успя да разработи 3 нови услуги, да адаптира тези, които вече предлага, и да се разрастне в 10 нови района. Ексклузивните обучения, адаптивният модел и добре познатият бранд са това, което ги направи най-бързо разрастващият се франчайз в сферата на услугите за дома и офиса в Обединеното Кралство. Това е и основната причина да създадат академията, която да даде възможност и на други желаещи да влязат в този проспериращ бизнес.

 

Какво всъщност е Фантастик Академи?

 

Фантастик Академи е онлайн платформа за обучения на индивидуални потребители или компании, които искат да развият уменията си в сферата на услугите за дома и офиса или бизнеса като цяло. Първоначално платформата е създадена с цел обучение на стартиращи франчайз партньори. Днес тя вече съдържа редица курсове за извършване на услуги, както и бизнес мениджмънт модули за създаване и управление на собствена компания.

 

Академията предлага курсове за различни услуги като Почистване на килими (Carpet Cleaning) , Професионално Почистване на дома (Domestic Cleaning), Преместване и опаковане (Removals & Packing Service) и др. Всеки курс се предлага в 3 различни пакета според нуждите на потребителя. Силвър пакетът предоставя информация за всички стъпки при извършване на професионална услуга, необходимо оборудване, правила при обслужване на клиенти и генериране на по-голяма печалба. Голд пакетът съдържа всичко, включено в Силвър пакета, плюс бизнес курс за създаване и управление на собствена компания за услуги за дома. Премиум пакетът е комбинация от останалите пакети, но за разлика от тях, включва и 3-месечен абонамент за ServicesOS – специално разработена система за управление на връзки с клиенти.

 

Фантастик Академи се гордее със своите над 3,000 завършили професионалисти и бизнес собственици. Системата предоставя възможност за учене според темпото на конкретния потребител. Уроците са кратки и могат да се гледат по всяко време. В края на курса потребителят може да попълни финален тест, за да получи сертификат.

 

 

 

 

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!