Половинките на английските национали заминаха за Катар с 50 куфара, ще живеят в плаващ дворец

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
189

Очакванията на англичаните са да стигнат далеч на първенството, като техните половинки са си подготвили огромно количество багаж

Половинките на английските национали заминаха с камара куфари за световното първенство в Катар. Част от половинките на звездите на “трите лъва” бяха заснети на летището в Манчестър. Красавиците летяха до летище “Гетуик” в Лондон, преди да бъдат прехвърлени на друг самолет за седемчасовия полет до Катар.

Съпруги, приятелки и членове на семейството се събраха в отлично настроение на летището, а английският “Дейли мейл” преброи поне 50 луксозни куфара. Очакванията на англичаните са да стигнат далеч на първенството, като техните половинки са си подготвили огромно количество багаж.

Начело на делегацията е приятелката на Джак Грийлиш – Саша Атууд, и съпругата на вратаря Джордан Пикфорд – Меган. На полета се качиха още Фърн Магуайър (съпруга на Хари Магуайър), Шарлот Трипиър (жената на Киърън Трипиър) и Ани Уокър (половинката на Кайл Уокър). Жените бяха забелязани да се прегръщат и да си бърборят, докато чакаха на опашката с други пътници.

Дамите ще нощуват в луксозен круизен кораб, акостирал на пристанището на Доха. Плавателният съд на стойност 1 милиард паунда може да се похвали със салони за красота, бутици, замъци, шест плувни басейна, 14 джакузита с изглед към океана и най-дългата суха пързалка в морето.

Според “Дейли Мейл” любимите на играчите избрали да нощуват на кораб, за да избегнат драконовските мерки за употреба на алкохол в емирството, където той е забранен за консумация на публични места. На сушата само определени хотели с лиценз могат да продават, но на много високи цени. На круизните кораби и яхтите, акостирали близо до Доха, обаче такъв проблем нямало и пасажерите могат да си пият на воля.

Футболната асоциация на Англия избра за отбора петзвезден хотел, който няма лиценз за продажба на алкохол. Той се намира в рибарско селище на около 16 км от столицата Доха.

Сред багажа на английските половинки липсват къси поли и предизвикателни дрехи. Някои от тях са се допитали до лични стилисти, които да ги посъветват как точно да се обличат в Катар. Местните закони не позволяват на жените предизвикателно облекло, голи колене и рамене.
fakti.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!