Пети мениджър от “Газпром” е намерен мъртъв, бил с изстрел в главата

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
0
307

Напоследък той имал служебни проблеми

Пети топ мениджър на руската “Газпром” е намерен мъртъв при особени обстоятелства.
Това предава The Insider, като допълва, че става въпрос за 61-годишния Юрий Воронов. Той е бил начело на фирма “Астра Шипинг”, занимаваща се с арктическия подраздел на “Газпром”.

Воронов е намерен в басейна на имението си с изстрел в главата.

До тялото му е открит пистолет с неизвестен притежател, марка Grand Power. Съпругата на Воронов – Юлия -отбелязва, че той е заминал за вилата на 1 юли, като преди това е имал спречкване с друг член на борда на директорите, съобщава webcafe.

Юлия Воронова не крие пред медиите, че напоследък мъжът ѝ е имал служебни проблеми и е употребявал повече алкохол от обикновено. Той е загубил и голяма сума пари.

От The Insider отбелязват, че “Астра Шипинг” завършва миналата година със сериозната загуба от 65 млн. рубли, а през 2020 г. излизат на загуба с 95 млн. рубли.

Това е поредният случай на открит мъртъв бизнесмен, свързан с “Газпром”.

Започна да се говори за “епидемия” от мистериозна смърт сред топ мениджърите на компанията, след като последователно си отидоха Леонид Шулман, Александър Тюляков, Владислав Аваев и Сергей Протосени.
По публикацията работи: Нели Христова
dnes.bg

Подкрепете инициативата за построяване на български Православен храм в Лондон!